درب ضد سرقت

آشنایی با درب ضد سرقت و مزایا و معایب آن

فهرست مطالب : پنهان

حفظ امنیت یکی از مهم ترین موضوعاتی است که هر کسی آن را در گوشه ای از ذهن خود دارد و سعی می کند که حتما با ابزار لازم امنیت را به بهترین شکل ممکن فراهم کند. امروزه خبری از خانه های قدیمی و درب های باز شان نیست. همان موقعی که همسایه ها به راحتی به خانه هم رفت و آمد داشتند و یا حریم ورودی خانه در طول روز تنها یک پرده آویخته بود. حفظ امنیت از نکات مهم و ضروری است که هر کسی باید آن را بداند. به دلیل اهمیت این موضوع ابزار های متفاوتی به بازار ارائه شده است. امنیت آپارتمان ها طبق مواردی که در بالا اشاره شد از این قاعده مستثنی نیست و باید برآورده شود. درب های ضد سرقت از جمله ابزار هایی هستند که امنیت لازم را در حد قابل قبولی فراهم می کنند. به همین دلیل در این مقاله وبسایت ساختمون به معرفی درب ضد سرقت و مزایا و البته معایب آن می پردازیم.

درب ضد سرقت چیست؟

درب ضد سرقت نوعی درب است که از لحاظ امنیتی در رده بالا تری از درب های معمولی قرار می گیرد. چرا که دارای قفل های تقویت شده و مقاوم است که به آسانی قابل باز کردن نیستند. ویژگی مهم درب ضد سرقت این است که خانه را از خطر سرقت محافظت می کند. اما علاوه بر این عایق خوبی برای سرما، گرما، رطوبت و سر و صدا های مزاحم است.
همگی درب های ضد سرقت را به قفل های شان می شناسند و در واقع هم، همین قفل ها مهم ترین جز درب های ضد سرقت به حساب می آیند. به همین دلیل باید حتما هنگام خریدن درب ضد سرقت به قفل های آن توجه داشته باشید.

ضخامت لایه های فولادی تشکیل دهنده درب ضد سرقت را بسته به محلی که می خواهیم درب را استفاده کنیم باید انتخاب کرد. به طور مثال در فضای داخلی آپارتمان های شهری امکان باز کردن و شکستن آن با تولید صدای خیلی زیاد وجود ندارد. پس استفاده از درب های ساده با دو لایه ورق سخت با ضخامت ۱ میلی متری کفایت می کند. اما تصور کنید که این درب ها در فضا های خارج از شهر نصب شده باشند. مثلا ادارات و کارخانجاتی که از شهر دور هستند و محدودیت تولید صدا هم برای سارقین وجود نخواهد داشت. در چنین حالتی استفاده از درب های خاص توصیه می شود. درب هایی که به آسانی امکان تخریب آن ها وجود نداشته باشد. درب های مورد استفاده برای این کار باید ضخامت لایه های فولادی دو طرف شان ۲ میلی متری باشد و علاوه بر این لایه میانی هم با تزریق مواد مخصوص، مقاوم تر شده باشد.

 

درب ضد سرقت

 

مزایای درب های ضد سرقت کدامند؟

لولا ها
درب های ضد سرقت دارای لولا های پنهان هستند. بنابراین نمی شود با دستکاری کردن لولا ها درب را باز کرد. این ویژگی هم امنیت درب ضد سرقت را تا اندازه زیادی بالا برده و هم شکل ظاهری آن را بهتر کرده است. پنهان بودن لولا ها در درب های ضد سرقت باعث شده که ظاهر زیباتر و یک دست تری داشته باشند.

جنس درب ضد سرقت
جنس اصلی درب های ضد سرقت فولادی می باشد که آن ها را بسیار مقاوم کرده است. البته این لایه های فولادی به وسیله روکش های ام دی اف، اچ دی اف، شیشه و یا … پوشیده می شود تا ظاهر درب زیبا باشد. پشم شیشه ای که در فضای خالی داخلی درب ضد سرقت قرار می گیرد از آن عایق خوبی برای صدا های مزاحم و حرارت ساخته است. نکته مهم دیگری که در مورد درب های ضد سرقت وجود دارد این است که عایق خوبی برای ورود گرد و غبار و ذرات آلوده به خانه هم هستند. حتی برخی از درب های ضد سرقت امکانات و تجهیزات اضافی دیگر نظیر زنجیر و چشمی هم دارند.

دوام
درب های ضد سرقت دارای عمر طولانی می باشند و نسبت به درب های معمولی کیفیت شان را در طول زمان خیلی بیشتر حفظ می کنند. شاید خریدن درب های ضد سرقت در ابتدا نیازمند صرف هزینه ای بیشتر نسبت به درب های معمولی باشد ولی این اختلاف هزینه شما را تا سال های زیادی از هزینه های نگهداری و تعمیرات معاف خواهد کرد و می توان گفت که استفاده از درب های ضد سرقت مقرون به صرفه و اقتصادی است.

معایب درب های ضد سرقت
خوشبختانه ایرادی که در مورد استفاده از درب های ضد سرقت وجود دارد قابل پیشگیری است. اگر قفل های به کار رفته در درب ضد سرقت استاندارد نباشند در هنگام آتش سوزی گیر کرده و مانع باز شدن درب خواهند شد. در چنین حالتی نمی توان درب را به راحتی باز کرد و ممکن است خطرات جدی به دنبال داشته باشد. درب هایی که دارای قفل های استاندارد باشند معمولا دچار چنین مشکلی نمی شوند. پس ضروری است که حتما هنگام خریدن این درب ها از استاندارد بودن قفل هایشان اطمینان حاصل کنید. چرا که این موضوع اهمیت خیلی زیادی دارد و نباید آن را نادیده گرفت و یا ساده از کنارش گذشت.

 

درب ضد سرقت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *